Raiffeisen Bank a redus dobanda variabila la creditele negarantate in euro

Marti, 20 Aprilie 2010, ora 11:26
1094 citiri
Raiffeisen Bank a redus dobanda variabila la creditele negarantate in euro

Raiffeisen Bank reduce, de marti, cu pana la 2 puncte procentuale nivelul dobanzii variabile la noile credite negarantate in euro (produsul Flexicredit) acordate persoanelor fizice pe intreaga perioada de creditare, a anuntat banca intr-un comunicat, informeaza NewsIn.

"Odata cu normalizarea conditiilor de piata si cu reducerea costului finantarii, am decis sa reducem dobanzile la creditele negarantate in euro cu pana la 2%", a declarat directorul responsavil de aria clientilor persoane fizice din cadrul Raiffeisen Bank, Radu Topliceanu.

Astfel, pentru creditele cu dobanda variabila cu o valoare cuprinsa intre 3.000 si 7.000 euro dobanda a scazut de la 11,50% la 9,50% pe an, iar la cele cu o valoare mai mare de 7.000 euro, de la 10% la 8% pe an, se arata in comunicat.

Aceste dobanzi iau in calcul indicele Euribor la 6 luni si marja bancii, Raiffeisen precizand ca in credit este inclus si un comision de procesare de 3,00%.

Comisionul perceput pentru plata anticipata este de 4,50%, acesta nefiind perceput pentru creditele inchise in vederea refinantarii interne.

Raiffeisen Bank are o retea de peste 500 de unitati prin care deserveste peste 1,97 milioane de clienti persoane fizice, aproape 100.000 IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raiffeisen credite negarantate dobanzi comisioane , #stiri Raiffeisen