Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si Ogilvy, un parteneriat de drum lung

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si Ogilvy, un parteneriat de drum lung

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si agentia Ogilvy & Mather au pus temeliile unui parteneriat solid prin dezvoltarea si implementarea, in premiera in Romania pentru o banca, a unui program de 10 sucursale mobile.Acestea sunt de fapt 10 microbuze care au plecat simultan din 10 orase urmand ca pana la Craciun sa acopere intreaga tara prin opriri de cate 2-3 zile in fiecare oras. Persoanele interesate de contractarea unui credit pentru constructia, achizitia sau renovarea unei locuinte pot semna astfel cereri de deschidere a contractelor de economisire-creditare fara a fi nevoite sa se deplaseze la banca.

"Campania aflata in curs de derulare pana pe 20 decembrie este cel mai amplu proiect de acest gen din Romania - privit din punct de vedere al raportului investitii/perioada de desfasurare", a afirmat Hans-Jurgen Ruble, vicepresedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte, responsabil de marketing si distributie.

« Actiunea presupune o desfasurare logistica impresionanta din partea Raiffeisen Banca pentru Locuinte si a noastra. Atingerea a peste 100 de orase cu un produs nou si unic, in cel mai eficient mod, inseamna un tur de forta ce are la baza o strategie puternica de crestere a volumului de business intr-un timp foarte scurt. Altfel spus o solutie eficienta, parte dintr-un program complex pe termen lung, care in prima faza asigura bancii atingerea targetului de vanzari propus » declara Roxana Popescu, Managing Director la Ogilvy.

Caravana sucursalelor mobile este primul proiect de anvergura implementat de Ogilvy pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinte. Au pus in miscare campania Cristian Radu A- Marketing Director, Loredana Baraian A- Marketing Officer,

Florenta Rantz A- Marketing Officer din partea Raiffeisen Banca pentru Locuinte si din partea Ogilvy & Mather Roxana Gigirtu A- Account Manager, Raluca Apreotesei A- Account Executive, Mihai Zica A- Field Officer.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1293 ori