Raiffeisen Banca pentru Locuinte isi modernizeaza site-ul

Luni, 21 August 2006, ora 15:01
952 citiri

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca pentru locuinte din Romania, a lansat o noua versiune a site-ului www.railoc.ro, mai bogat in informatii, usor de navigat si cu un design reconceput.Noul site al Raiffeisen Banca pentru Locuinte este imbogatit cu date despre structura si activitatea actionariatului RBL, cu informatii despre conducerea bancii, modul de functionare a produsului de economisire-creditare precum si un simulator pentru calculul ratelor de economisire si a sumei contractate, se arata intr-un comunicat al bancii.

O sectiune este dedicata noutatilor si stirilor in domeniul economic si financiar-bancar. Ca o noutate este si introducerea unui joc interactiv A"Aduna cati mai multi banuti pentru locuinta ta".

Raiffeisen Banca pentru Locuinte S.A. si-a inceput activitatea in iunie 2004, fiind prima banca pentru locuinte din sistemul bancar romanesc. Produsul oferit este in lei si presupune existenta unei perioade minime de economisire, urmata de acordarea unui credit cu dobanda fixa pentru activitati in domeniul locativ. Capitalul social al bancii este in prezent echivalentul a 25 milioane de euro.

Activele Raiffeisen Banca pentru Locuinte au ajuns la 30 iunie 2006 la aproape 62 milioane Euro. O tendinta ascendenta au avut si economiile clientilor. La sfarsitul primului semestru, volumul total al economiilor clientilor se apropia de 41 milioane Euro.

In prezent, in reteaua de distributie a Raiffeisen Banca pentru Locuinte lucreaza aproape 9.000 de colaboratori activi. In ultimele doua luni, Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a deschis reprezentante la Iasi, Cluj si Sibiu urmand ca in viitorul apropiat sa inaugureze si sediul din Timisoara.

Bloombiz