Produsele Raiffeisen Centrobank si obligatiunile municiapale Iasi, admise la BVB

Joi, 15 Iulie 2010, ora 23:51
1345 citiri
Produsele Raiffeisen Centrobank si obligatiunile municiapale Iasi, admise la BVB

Consiliul Bursei a anuntat joi ca a aprobat, in urma sedintei din 14 iulie, admiterea la tranzactionare a produselor structurate emise de Raiffeisen Centrobank AG, precum si a obligatiunilor emise de Municipiul Iasi, precizeaza un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), citat de Newsin.

Astfel, Consiliul Bursei a admis la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de BVB, la Sectorul Titluri de Credit - Categoria obligatiuni municipale - titlurile emise de Municipiul Iasi.

In acelasi timp, Consiliul a decis admiterea de principiu la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata BVB in cadrul Sectorului Produse Structurate, a produselor structurate emise de Raiffeisen Centrobank AG in baza prospectului de baza aprobat de Autoritatea Financiara a Austriei (Financial Market Authority Austria -FMA).

Raiffeisen Centrobank AG actioneaza atat ca emitent, cat si in calitate de societate initiatoare si furnizor de lichiditate, precizeaza comunicatul BVB.

In acelasi timp, BVB a anuntat calendarul de comunicare financiara pentru 2010 al emitentului Bursa de Valori Bucuresti SA (BVB), care prevede prezentarea raportului semestrial si a rezultatelor financiare semestriale, pentru semestrul I, in data de 10 august 2010, precum si prezentarea raportului trimestrial si a rezultatelor financiare pentru trimestrul III in data de 10 noiembrie 2010. 

Compania lui Trump debutează pe bursă. Evaluarea de 9 miliarde pare exagerată, spun unii experți
Compania lui Trump debutează pe bursă. Evaluarea de 9 miliarde pare exagerată, spun unii experți
Trump Media, compania fostului președinte american Donald Trump, care deţine reţeaua de socializare Truth Social, debutează marţi, 26 martie, la bursă, pe piaţa NASDAQ, transmite CNBC....
#Raiffeisen Centrobank, #actiuni, #obligatiuni, #bvb , #stiri Raiffeisen