Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Presedintele Raiffeisen Capital and Investment vorbeste despre BVB pentru Oxford Business Group

Presedintele Raiffeisen Capital and Investment vorbeste despre BVB pentru Oxford Business Group
Dana Mirela Ionescu, Presedinte si Director General Executiv Raiffeisen Capital and Investment, vorbeste, intr-un interviu acordat Oxford Business Group, despre dezvoltarea Bursei de Valori Bucuresti. Interviul va fi inclus in publicatia The Report: Romania 2008.

"In privinta altor noi produse, vor exista cateva produse structurate odata ce titlurile derivate vor fi fuctionale," a declarat Ionescu, care face parte din Consiliul Bursei de Valori.

"Romania are, in acest moment, un potenatial ridicat. Este un jucator important in regiune, cu cei aproximativ 22 milione de oameni. Economia este in dezvoltare si previziunile arata ca aceasta va continua. "

"Multe fonduri din investitiile straine intra pe piata. Piata trebuie sa tina pasul cu aceste schimbari daca va juca rolul cuvenit in dezvoltarea tarii."

Interviul, ce va fi publicat in versiune completa in The Report: Romania 2008, este unul dintr-o serie de interviuri cu oficiali si oameni de afaceri care vor prezenta diferitele fatete ale Romaniei, inclusiv peisajul politic, macroeconomia, infrastructura si sistemul bancar.

"Cred ca piata de capital se va schimba," a afirmat Directorul General Executiv al Raiffeisen Capital and Investment. "Acest lucru se datoreaza faptului ca multe companii romanesti, atat publice cat si private, au ajuns la nivelul necesar pentru a fi listate, de aceea vom vedea mai multe listari, de acum inainte."

Ionescu a declarat ca, in opinia sa, titlurile derivate nu vor afecta volatilitatea bursei in scurt timp, pentru ca titlurile derivate pe care bursa doreste sa le scoata in acest moment sunt titluri futures la indice.

"Consider ca, odata ce primele titluri future vor fi introduse si piata va vedea cum functioneaza, vor fi binevenite, lucru ce ne va da posibilitatea de a introduce structuri si mai complexe," a adaugat aceasta.

Disponibil in forma printata si online, The Report: Romania 2008 va face parte dintr-un gama de publicatii Oxford Business Group, cunoscute ca surse principale de informatie pentru economiile in dezvoltare din intreaga lume.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 862 ori