Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pensionarii isi pot incasa pensiile si de la Raiffeisen Bank

Pensionarii isi pot incasa pensiile si de la Raiffeisen Bank

Pensionarii isi pot deschide cont curent la Raiffeisen Bank Romania pentru a-si incasa pensiile, dupa ce banca a semnat un acord in acest sens cu Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), a anuntat, marti, banca, potrivit NewsIn.

Banca a precizat ca va practica comision 0% la retragerea de numerar si comision zero lei pentru interogarea soldului, in reteaua proprie de bancomate.


"Contul curent permite atasarea mai multor carduri de debit, se pot efectua plati de facturi direct din cont, tranzactii, schimburi valutare, constituiri de depozite", se spune in comunicatul Raiffeisen Bank.


Persoanele interesate pot completa o cerere pentru deschiderea unui cont curent pentru virarea pensiei in orice unitate a Raiffeisen Bank, iar banca va comunica detaliile referitoare la includerea in sistemul de plata a pensiei prin cont bancar.


Raiffeisen Bank Romania are o retea de peste 550 de unitati, peste 1.000 de bancomate (ATM-uri) si aproximativ 8.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti, potrivit datelor bancii.


La sfarsitul anului 2008, banca avea doua milioane de clienti de retail, intre care peste 100.000 de IMM-uri, si peste 4.400 companii mari si medii.


 
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1071 ori
Citeste mai multe desprecomision conturi pensii plati raiffeisen