Pensionarii isi pot incasa pensiile si de la Raiffeisen Bank

Marti, 19 Mai 2009, ora 14:56
1397 citiri
Pensionarii isi pot incasa pensiile si de la Raiffeisen Bank

Pensionarii isi pot deschide cont curent la Raiffeisen Bank Romania pentru a-si incasa pensiile, dupa ce banca a semnat un acord in acest sens cu Casa Nationala de Pensii si Alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS), a anuntat, marti, banca, potrivit NewsIn.

Banca a precizat ca va practica comision 0% la retragerea de numerar si comision zero lei pentru interogarea soldului, in reteaua proprie de bancomate.

"Contul curent permite atasarea mai multor carduri de debit, se pot efectua plati de facturi direct din cont, tranzactii, schimburi valutare, constituiri de depozite", se spune in comunicatul Raiffeisen Bank.

Persoanele interesate pot completa o cerere pentru deschiderea unui cont curent pentru virarea pensiei in orice unitate a Raiffeisen Bank, iar banca va comunica detaliile referitoare la includerea in sistemul de plata a pensiei prin cont bancar.

Raiffeisen Bank Romania are o retea de peste 550 de unitati, peste 1.000 de bancomate (ATM-uri) si aproximativ 8.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti, potrivit datelor bancii.

La sfarsitul anului 2008, banca avea doua milioane de clienti de retail, intre care peste 100.000 de IMM-uri, si peste 4.400 companii mari si medii.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Greva poștașilor nu a afectat distribuirea pensiilor. Banii au ajuns la timp, anunță Poșta Română
Toate drepturile bănești au fost distribuite către pensionari până la jumătatea lunii aprilie, transmite Compania Națională "Poșta Română" joi, 18 aprilie. Conform operatorului...
#comision, #conturi, #pensii, #plati, #raiffeisen , #stiri Raiffeisen