Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi facilitati de internet banking oferite de Raiffeisen Bank

Noi facilitati de internet banking oferite de Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank a lansat o noua versiune a aplicatiei sale de internet banking - Raiffeisen Online pentru persoane fizice si juridice, care introduce imbunatatiri din punct de vedere al usurintei in utilizare, dar si al functionalitatilor serviciului, informeaza banca. Principala noutate consta in posibilitatea clientilor Raiffeisen Online de a efectua transferuri catre conturi in valuta deschise la alte banci comerciale din Romania sau la banci din strainatate. O alta functionalitate nou introdusa este obtinerea extrasului de cont pentru oricare dintre conturile curente sau cele de economii detinute de clienti, specificand intervalul de timp pentru care se solicita extrasul de cont.


Tendinta in piata bancara este de a orienta clientii catre canalele electronice de acces la serviciile si produsele oferite de o banca, de aceea imbunatatirea produsului de internet banking constituie o preocupare permanenta pentru Raiffeisen Bank. Noile functionalitati aduc un plus de flexibilitate aplicatiei Raiffeisen Online prin intermediul careia clientii bancii au acces non-stop la conturile lor, pot sa efectueze tranzactii bancare (plati, transferuri), sa obtina informatii complete despre conturile lor, pot constitui sau lichida depozite, pot face plati predefinite, schimburi valutare sau pot obtine informatii despre solduri, istoricul tranzactiilor etc. Toate operatiunile se realizeaza in timp real, iar soldurile conturile sunt actualizate permanent."Peste 120.000 de clienti folosesc serviciul Raiffeisen Online, iar succesul de care se bucura ne-a facut sa ne preocupam sa-l adaptam permanent cerintelor abonatilor. Sunt convinsa ca prin introducerea acestor noi functionalitati, Raiffeisen Online devine mai performant, mai prietenos si va convinge si mai multi clienti ai bancii sa-l foloseasca", a spus Ioana Curtali, director Managementul Pasivelor la Raiffeisen Bank .

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2627 ori