Miscare sindicala la Raiffeisen Bank - 14 Aprilie 2006

Vineri, 14 Aprilie 2006, ora 15:09
825 citiri

Conducerea Raiffeisen Bank a avut ieri si astazi doua intilniri cu conducerea sindicatului bancii.Membrii sindicatului au fost insotiti de reprezentanti ai Cartelului Alfa iar discutiile s-au purtat pe baza unei liste de revendicari in patru puncte.

Iata ce a declarat Steven van Groningen, Presedinte&CEO Raiffeisen Bank, in urma acestor intrevederi:

"Am raspuns favorabil fiecarui punct pus in discutie de catre sindicat si consideram ca avem o baza solida pentru un dialog constructiv si ca nu exista motive pentru o actiune de protest.

Cu toate acestea, liderii sindicali au declarat mai intii ca nu au mandat sa semneze un protocol cu conducerea bancii, iar imediat dupa incheierea intilnirii au anuntat membrii de sindicat si presa ca nu renunta la actiunile de protest.

Acuzatiile aduse Consiliului de Administratie al bancii in comunicatul transmis presei de catre sindicat sunt nefondate, asa cum au recunoscut si liderii sindicali in timpul intilnirii. In consecinta, consideram ca modul de actiune al sindicatului este incorect, iar in ceea ce priveste acuzatiile, ne rezervam dreptul sa luam masurile legale corespunzatoare."

Bloombiz