Fabrica Supremia, finantata de Raiffeisen cu 7 mil euro

Joi, 03 Februarie 2011, ora 16:49
4002 citiri
Fabrica Supremia, finantata de Raiffeisen cu 7 mil euro

Raiffeisen Bank a finantat grupul Supremia cu aproape 7 milioane de euro pentru construirea fabricii de ingrediente alimentare din Alba Iulia, valoarea totala a investitiei fiind de aproape 9 milioane de euro, informeaza NewsIn.

Astfel, valoarea totala a investitiei este de aproape 9 milioane de euro, iar compania a beneficiat si de ajutor financiar nerambursabil din fonduri europene in valoare de 1,7 milioane de euro, prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

"Noua investitie duce la triplarea capacitatii noastre de productie si de depozitare si la crearea a cel putin 150 de noi locuri de munca.

Prin realizarea acestor investitii importante, Supremia Grup isi va tripla cifra de afaceri in urmatorii ani si isi va asigura pozitia de lider pe piata ingredientelor alimentare din zona de sud-estul a Europei", a declarat directorul general al Supremia Grup, Levente Bara.

Fabrica de ingrediente alimentare a fost construita pe un teren de 50.000 de metri patrati, pus la dispozitie de primaria municipiului Alba Iulia si este dotata cu o linie automatizata de dozare si ambalare pentru condimente si sosuri, laborator uzinal pentru probarea calitatii produselor, cea mai moderna moara criogenica din sud-estul Europei si un centru de cercetare-dezvoltare.

Grupul Supremia a fost infiintat in anul 2000 cu capital integral romanesc si este detinut de sotii Levente si Mihaela Bara din Alba Iulia. In prezent grupul are 170 de angajati, sediul central in Alba Iulia si puncte de lucru in Bucuresti si Bacau.

Supremia are in portofoliu peste 1.200 de clienti din Romania si Europa de Est. Cifra de afaceri a grupului a fost de 24 de milioane de euro in 2010.

Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#raiffeisen, #grupul supremiat finantat, #finantare, #locuri de munca, #fabrica de ingrediente alimentare supremia , #stiri Raiffeisen