De sarbatori, Raiffeisen Bank vine cu promotii la creditele de consum

Luni, 13 Noiembrie 2006, ora 13:33
864 citiri

In perioada noiembrie - decembrie, creditele de consum in lei, acordate prin partenerii principali ai bancii, au dobanzi reduse de la 15,9% pe an la 9.9% pe an, informeaza un comunicat al bancii.Creditele de consum Raiffeisen Bank necesita o documentatie simplificata, obtinandu-se cu buletinul si adeverinta de salariu sau cu talonul de pensie. Costurile acestui credit sunt formate din dobanda si comisionul unic de procesare; creditul nu presupune asigurare de viata sau a produselor si nu are alte taxe si comisioane incluse. In plus, nu se solicita avans, girant sau carte de munca. Creditul promotional este disponibil direct in magazinele partenerilor strategici ai Raiffeisen Bank din diverse domenii de activitate: hypermarketuri, retaileri de electronice, electrocasnice si produse IT&C, furnizori de produse pentru casa, amenajari imobiliare si bricolaj.

O alta promotie demarata la 1 noiembrie este creditul aniversar Raiffeisen Bank "5 ani Selgros"- un produs de creditare oferit persoanelor fizice pentru cumparaturi in perioada sarbatorilor in reteaua magazinelor Selgros. Promotia ofera o rata a dobanzii de numai 5% pentru primele 5 luni ale creditului de consum in lei (perioada maxima a acestuia este de 5 ani).

Pentru cardurile sale de credit, Raiffeisen Bank deruleaza doua promotii: prima se adreseaza persoanelor care aplica pentru cardul de credit Raiffeisen Bank (Standard, co-brand cu Vodafone sau Gold) in perioada 18.09 - 30.11.2006 si care beneficiaza de 0% dobanda in 2006 pentru toate cumparaturile efectuate cu cardul, iar cea de-a doua promotie se adreseaza tuturor posesorilor de carduri de credit Raiffeisen Bank (Standard, co-brand cu Vodafone sau Gold) care utilizeza cardul de minimum trei ori in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2006 pentru cumparaturi. Prin tragere la sorti, acestia pot castiga: o excursie la Viena (pentru detinatorul de card si 3 dintre prietenii sai) plus 1.000 de euro bani de buzunar sau unul dintre cele 3 premii a cate 500 euro (echivalentul in lei).

Raiffeisen Bank este o banca universala care ofera o gama completa de produse si servicii pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. In prezent, banca are aproape 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 IMM-uri) si peste 4.700 corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine o retea de 250 unitati, 850 de ATM-uri si peste 6.500 de POS-uri.

Bloombiz