Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Clientii Raiffeisen pot plati facturile la telefonul mobil prin debit direct

Clientii Raiffeisen pot plati facturile la telefonul mobil prin debit direct

Clientii Raiffeisen si Cosmote pot plati, de marti, facturile la operatorul de telefonie prin direct debit, banca urmand sa efectueze automat plata intr-o zi prestabilita.

Raiffeisen Bank devine prima banca din Romania care ofera serviciul de direct debit pentru toti operatorii nationali de telefonie fixa, mobila, televiziune si internet, respectiv Cosmote, Orange, RCS & RDS, Romtelecom, UPC, Vodafone si Zapp.

In fiecare luna, Raiffeisen Bank face prin direct debit peste 200.000 de plati de facturi la energie electrica (Electrica Muntenia Nord, Electrica Transilvania Nord si Sud, ENEL Energie, E.ON Energie), gaz (E.ON Energie, Gaz Est, GDF Suez, Wirom), televiziune (RCS-RDS, UPC, Romtelecom), apa, salubritate, asigurari (Alico Asigurari, Ardaf, Aviva) sau alte servicii.


Serviciul de direct debit prin Raiffeisen este disponibil inca din anul 2004 si presupune plata automata din contul clientului a facturii emise de catre furnizorul de utilitati. 


Clientii pot verifica efectuarea platii atat prin intermediul extrasului lunar de cont curent cat si la sediile Raiffeisen Bank.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2421 ori
Citeste mai multe despreraiffeisen cosmote facturi telefon