Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Clienti pe filiera agentiilor imobiliare pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Clienti pe filiera agentiilor imobiliare pentru Raiffeisen Banca pentru Locuinte
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (U.N.I.M.) au incheiat un protocol de colaborare prin care Uniunea va recomanda bancii potentiali parteneri - agenti imobiliari, persoane fizice sau juridice - in scopul incheierii unor conventii de parteneriat pentru finantarea tranzactiilor cu locuinte si terenuri.

"Strategia de vanzare a produselor noastre, atat in 2006 cat si in 2007, a vizat dezvoltarea canalelor de distributie si identificarea celor mai bune metode de a ajunge la un numar cat mai mare de clienti. Credem ca prin parteneriatul incheiat cu U.N.I.M. am facut un pas important in aceasta directie si asta cu atat mai mult cu cat suntem prima banca cu care Uniunea a decis sa incheie un astfel de protocol." a declarat Ionut Costea presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Protocolul mai prevede si faptul ca Raiffeisen Banca pentru Locuinte va acorda asistenta U.N.I.M. pentru formarea si perfectionarea nivelului de cunostinte profesionale ale membrilor asociatiei.

"Principalul nostru obiectiv este profesionalizarea domeniului imobiliar, care implica profesiile de agent imobiliar, consultant imobiliar, expert imobiliar, administrator de imobil si antreprenor imobiliar. U.N.I.M. a facut toate demersurile si a obtinut, in 2006, ca profesia de agent imobiliar sa fie legal inregistrata in Romania. Speram ca acest parteneriat cu RBL sa aiba un impact pozitiv asupra incercarilor noastre de a aduce o nota profesionista in domeniul imobiliar. " a declarat Gabriel Sorin Zamfir, presedintele U.N.I.M.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 799 ori