Cardurile Raiffeisen Bank au o perioada de gratie de 56 zile

Vineri, 01 Septembrie 2006, ora 13:16
1079 citiri

Incepand cu 1 septembrie, Raiffeisen Bank ofera clientilor sai o perioada de gratie cu 0% dobanda de 56 de zile la toate cardurile de credit, informeaza un comunicat al bancii. In plus, institutia anunta ca nu va percepe comision pentru tranzactiile facute la comerciantii din Romania sau strainatate. Cardurile de credit au o dubla functionalitate: credit-debit, se mai arata in comunicat. In cazul in care clientul ramburseaza mai mult decat suma utilizata din linia de credit, acesta poate utiliza fara restrictii suma suplimentara rambursata.

Detinatorii de carduri beneficiaza de maximum de siguranta si control prin intermediul altor servicii Raiffeisen Bank: prin myBanking, clientul este notificat pe telefonul mobil pentru orice tranzactie efectuata cu cardul, iar prin Raiffeisen Online are acces permanent la situatia conturilor de card.

Raiffeisen Bank a depasit cifra de 1,4 milioane carduri active, din care 140.000 sunt carduri de credit. In acest an, banca a inregistrat peste 21 milioane tranzactii cu acest instrument, iar valoarea acestora depaseste 1,5 miliarde euro.

Raiffeisen Bank detine peste 800 de ATM-uri si peste 6.000 terminale POS-uri la comercianti.

Bloombiz