Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Au fost alesi castigatorii ''Bursa Raiffeisen''

Au fost alesi castigatorii ''Bursa Raiffeisen''

Raiffeisen Bank a anuntat incheierea procesului de selectie pentru cea de-a treia editie a programului pentru studenti A"Bursa Raiffeisen 2006A". Acest program se adreseaza studentilor cu rezultate exceptionale din anii terminali, care au fost admisi sa-si definitiveze studiile la universitati de prestigiu din strainatate in anul universitar 2006-2007.Programul A"Bursa RaiffeisenA" isi propune sa sprijine financiar zece studenti cu rezultate universitare foarte bune si experiente extra-curriculare bogate, dar si sa le faciliteze acestora angajarea in banca dupa finalizarea studiilor. Bugetul total alocat de catre Raiffeisen Bank pentru aceasta editie a fost de 25.000 euro.

A"In dezvoltarea sa, Raiffeisen Bank mizeaza in foarte mare masura pe calitate, dinamism si inovatie, calitati pe care le-am regasit in acesti tineri. De aceea ne-am propus sa investim in ei si daca ei vor dori, sa-i primim in echipa Raiffeisen. Pentru acesti tineri aflati la inceputul carierei profesionale conteaza mult ca o banca puternica sa aiba incredere si sa investeasca in ei. Pe masura ce companii de prestigiu vor derula astfel de programe, tot mai multi tineri bine pregatiti vor alege sa-si construiasca o cariera in RomaniaA" a spus Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

Din totalul de peste 350 de aplicatii au fost intervievati de catre specialistii Directiei Resurse Umane 70 de studenti, 45 dintre ei fiind ulterior testati on-line. In ultima etapa 20 de finalisti au participat la un centru de evaluare, fiind astfel desemnati cei 10 bursieri.

Pentru prima data de la lansarea acestui program a fost oferita o bursa pentru un tanar din Republica Moldova. Raiffeisen Bank Romania a deschis anul acesta o reprezentanta la Chisinau, in Republica Moldova.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1313 ori