Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BERD Linie de creditare de 15 mil. Euro pentru Intreprinderi Mijlocii, deschisa prin Raiffeisen (Banca Agricola)

BERD Linie de creditare de 15 mil. Euro pentru Intreprinderi Mijlocii, deschisa prin Raiffeisen (Banca Agricola)
Romania va beneficia - alaturi de Bulgaria, Cehia si Polonia - de sprijinul BERD si Comisiei Europene, prin intermediul bancii austriece RZB, pentru acordarea de credite intreprinderilor mijlocii.

Linia de creditare in valoare Romania va beneficia - alaturi de Bulgaria, Cehia si Polonia - de sprijinul BERD si Comisiei Europene, prin intermediul bancii austriece RZB, pentru acordarea de credite intreprinderilor mijlocii.

Linia de creditare in valoare de 15 milioane euro se va derula prin Raiffeisen Banca Agricola.

Creditele vor fi destinate intreprinderilor cu maximum 100 de salariati, in moneda locala.

Valoarea maxima a imprumutului va fi de 125.000 euro acordati pe o perioada de 7 ani, cu o perioada de gratie de 2 ani si cu o dobanda redusa.

Vicepresedintele RZB Austria, Herbert Stepic, a declarat presei cu aceasta ocazie ca intreprinderile mijlocii reprezinta coloana vertebrala a economiilor si ca in tarile central si est-europene aceasta coloana vertebrala este slaba.

Imprumutul acordat de BERD face parte din facilitatea pentru intreprinderi mijlocii, lansata in aprilie 1999, prin programul PHARE al Comisiei Europene.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 816 ori