Radu Mazare se lauda ca face Formula 1 pe apa

Vineri, 15 Ianuarie 2010, ora 16:57
2094 citiri
Radu Mazare se lauda ca face Formula 1 pe apa

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca manifestarile estivale din statiunea Mamaia, printre care cursa de Formula 1 pe apa, ar putea sa nu mai aiba loc in acest an deoarece institutia pe care o conduce nu mai are fonduri.

Radu Mazare a precizat ca o parte dintre acestea s-ar putea desfasura totusi daca vor fi alocate fonduri de la Ministerul Turismului, scrie Mediafax.

"Nu se mai face nimic in Mamaia, nimic, nimic. Daca ne-o da tanti Nuti bani de la Bucuresti, facem Formula 1, mai facem si avioanele, mai facem spectacole.

Daca nu, nimic pentru ca nu putem sa diminuam din programele sociale si sa sustinem singuri turismul de litoralul din Romania", a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, Radu Mazare.

El a precizat ca aceasta nu va fi singura masura pentru economisirea banilor la buget.

Astfel, in acest an nu vor mai fi acordate bunuri de uz casnic persoanelor aflate la prima casatorie, suma acordata persoanelor care implinesc 80 de ani scade de la 500 de lei la 300 de lei, nu vor mai fi date ghiozdane si rechizite pentru scolari si prescolari, pachetele cu alimente pentru pensionari vor fi date doar de opt ori pe an, nu de 12 ori cum era pana acum si nu vor mai fi subventionate cu 50 la suta abonamentele pe mijloacele de transport in comun pentru studenti.

Radu Mazare
a spus ca prin aceste masuri, dar si prin altele, se economisesc la buget 56 de milioane de lei.

Potrivit primarului, nu vor fi realizate investitii noi in oras in acest an deoarece nu exista fonduri, insa nu va fi afectat programul de asfaltare si nici constructia primului cartier de locuinte ieftine pentru tineri, pentru care exista fonduri alocate.

"Programul de asfaltare va continua ca si pana acum. Pentru cartierul de locuinte ieftine numarul unu sunt banii alocati pentru a fi finalizat, iar pentru cartierul de locuinte numarul doi am trecut banii pentru proiectare si cinci la suta din totalul valorii pentru infrastructura. Apoi, vom mai vedea", a mai afirmat Mazare.

Discutiile legate de bugetul Primariei pe 2010 vor continua pana la inceputul lunii viitoare, cand este programata o sedinta de Consiliu Local Municipal in care acesta va fi supus spre aprobare.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#radu, #mazare, #formula, #1, #mamaia, #litoral, #turism , #stiri Radu Mazare