Primarul Constantei contesta in instanta blocarea PUZ-ului din Mamaia

Joi, 20 Mai 2010, ora 16:16
2042 citiri
Primarul Constantei contesta in instanta blocarea PUZ-ului din Mamaia

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca a atacat in instanta hotararea prin care Elena Udrea a blocat Planul Urbanistic Zonal in Mamaia, transmite corespondentul NewsIn.

“A venit si tanti Nuti, care este o mare clarvazatoare, si, printr-un organism de control, Inspectoratul de Stat in Constructii, pe care l-a luat in subordine acum doua zile, a zis ca suspenda Planul Urbanistic Zonal din Mamaia, ca s-a construit prea mult. Sa nu se mai construiasca nimic si noi sa ne cocosam de foame, ca in Constanta nu munceste nimeni in fabrici, v-am explicat de 10 ani, trebuie sa avem investititii si turisti. Eu nu mai fac nimic, face ea ca e si primarita...", a declarat Mazare.

Edilul a spus ca a atacat in instanta hotararea pentru ca PUZ-ul este votat printr-o hotarare de Consiliu Local, iar o astfel de hotarare nu poate fi suspendata decat de instanta sau daca este atacata de prefect.

"Am atacat in instanta hartia prin care un inspectoras din subordinea lui tanti Nuti a stabilit ca PUZ-ul este suspendat. Nu mai construiesc nimic.

Primarul Constantei a spus ca el conduce de 10 ani orasul si face cea mai mare protectie sociala din Romania si a adus si cele mai mari investitii intr-un oras.

"Basescu si tanti Nuti conduc Romania de sase ani si au bagat-o in faliment. Eu conduc orasul, dau si amaratilor, fac si turism si n-am nicio problema. M-ati auzit pe mine sa intru in faliment cu Primaria? Nu!", a mai spus edilul.

Mazare a mai spus ca a discutat despre PUZ-ul din Mamaia inca de acum un an, cu Elena Udrea.

"La inceput a zis ca nu intelege, dupa aia ca a inteles. Nu a dat avizul, am votat PUZ-ul si acum a venit si l-a suspendat. Ce sa ma mai asez la masa, ce sa negociez? Pe bani, pe ce sa negociez?", a conchis primarul Constantei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#mamaia, #mazare, #puz, #udrea , #stiri Radu Mazare