Cum vrea Radu Mazare sa atraga turistii rusi pe litoral

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 11:22
2338 citiri
Cum vrea Radu Mazare sa atraga turistii rusi pe litoral

Primarul Constantei, Radu Mazare, i-a cerut noului consul general al Rusiei la Constanta, Mihail Mihailovici Reva, in cadrul unei intalniri pe care cei doi au avut-o, vineri, la Primarie, sa il ajute sa aduca in Mamaia cateva cluburi mari rusesti, astfel incat turistii rusi sa vina pe litoral, precizeaza Mediafax.

"Eu am o fixatie ca in Romania, si mai ales in Constanta, trebuie sa ne axam pe agrement si distractie in ceea ce priveste turismul. Din pacate, pana in prezent nu am reusit sa atragem doi turisti speriati din Rusia, in cei zece ani de cand sunt primar, si nici inainte de a fi primar nu am vazut rusi in Mamaia. In acelasi timp, in Bulgaria, Turcia si Egipt este plin de turisti rusi", a spus primarul municipiului Constanta.

Mazare a mai spus ca, desi litoralul romanesc nu se compara cu cel turcesc sau egiptean, o solutie ar putea fi aducerea in aceasta zona a unor cluburi mari din Moscova sau Sankt Petersburg, care ar putea atrage astfel tinerii rusi cu bani, care sa vina sa se distreze in Mamaia.

"Sigur, marea noastra si plaja noastra nu se pot compara cu cele din Egipt sau Turcia, insa acestea sunt tari musulmane, unde distractia si agrementul de acest tip este mult mai restrans din cauza religiei. Noi am putea sa captam si sa mergem pe aceasta nisa. Mai de mult am avut ideea de a aduce in Mamaia doua sau trei cluburi mari din Rusia. Acolo se cheltuiesc bani foarte multi pentru asa ceva. Sunt foarte multi tineri care cheltuiesc sume enorme pentru distractie si as dori sa-i aducem la noi. Pentru inceput as dori sa aducem la Mamaia unul sau doua cluburi celebre din Moscova sau Sankt Petesburg, care la randul lor isi vor aduce proprii turisti rusi", a declarat Radu Mazare.

Primarul din Constanta a mai spus ca "este pacat ca rusii sa cheltuiasca banii in Bulgaria sau Turcia".

Noul consul general al Federatiei Ruse la Constanta, Mihail Mihailovici Reva, instalat in aceasta functie la inceputul lunii noiembrie, i-a promis edilului constantean ca va transmite la Moscova dorinta acestuia si va incerca sa-l ajute in gasirea unor cluburi care sa investeasca in statiunea Mamaia.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#cluburi, #litoral, #mazare, #rusi, #turisti , #stiri Radu Mazare