Ponta catre Mazare: Marti va fi emisa OUG pentru a se putea construi si vara pe litoral

Joi, 01 Mai 2014, ora 15:19
1473 citiri
Ponta catre Mazare: Marti va fi emisa OUG pentru a se putea construi si vara pe litoral

Premierul Ponta i-a promis lui Radu Mazare, cand inspecta lucrarile la diverse obiective din Mamaia, ca va fi emisa o Ordonanta de Urgenta care va permite autoritatilor locale sa poata construi si in sezonul estival in cazul proiectelor care sunt incepute cu fonduri europene.

Dupa ce a fost in cartierul de locuinte "Henri Coanda" din Constanta, premierul Victor Ponta a inspectat, alaturi de primarul Radu Mazare, si o parte din lucrarile care au loc in statiunea Mamaia, conform Mediafax.

El a mers si pe pasarela pietonala construita in forma de iaht in zona statului de vacanta, care a fost deschisa circulatiei incepand de joi si a fost incantat de aceasta.

"Chiar arata special, chiar e frumos, chiar e spectaculos", a spus Ponta, dupa ce a urcat pe pasarela.

Prima defilare a carelor alegorice va avea loc in 27 iunie

Premierul l-a intrebat pe presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, aflat langa el, daca exista si la Craiova asemenea pasarele.

Radu Mazare i-a aratat premierului ca aceasta pasarela are si lifturi pentru batrani si persoanele cu dizabilitati.

Cat au mers pe pasarela, atat Victor Ponta, cat si Radu Mazare i-au salutat pe oamenii aflati acolo, apoi au coborat in zona piatetei Perla.

Radu Mazare i-a prezentat premierului pe scurt proiectul de modernizare a statiunii Mamaia si in ce stadiu se afla acum lucrarile, cerandu-i acestuia sa se poata construi si in timpul sezonului estival, pentru ca altfel se pierd fondurile europene.

In piateta Perla, Radu Mazare i-a aratat premierului ca acolo au fost montate si pavele de culoare inchisa pentru trafic greu, pe unde vor trece carele alegorice in timpul carnavalului din aceasta vara.

#ponta mazare, #ponta mamaia , #Primar Constanta