Economistul sef al BCR, noul presedinte al Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari din Romania

Vineri, 16 Mai 2014, ora 14:02
2665 citiri
Economistul sef al BCR, noul presedinte al Asociatiei Analistilor Financiari-Bancari din Romania

Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR) are de joi un nou Consiliu Director ales in AGA, presedintia fiind preluata de Radu Craciun, economistul sef al BCR, in locul lui Adrian Codirlasu de la UniCredit Tiriac Bank, iar pozitiile de vicepresedinte au fost schimbate in pozitii de membru.

Astfel, Adrian Codirlasu a devenit membru, pozitie pastrata si de Ionut Dumitru, economistul sef al Raiffeisen Bank, si de Eugen Sinca, analist sef la BCR, se arata intr-un comunicat transmis vineri de AAFBR.

Un membru nou in Consiliul Director este Iancu Guda, director de colectare creante la Coface Romania, analistii economici Adrian Mitroi si Rozalia Pal fiind inlocuiti.

"Imi doresc ca AAFBR sa devina o asociatie cu o reprezentare mult mai larga in randul tuturor profesionistilor din zona financiara din Romania. Ȋn felul acesta, experienta profesionala diversificata a membrilor sai va face din asociatie intr-o si mai mare masura un for care sa permita dezbateri, schimburi de opinii si de experienta pe probleme economice sau financiare de actualitate", a afirmat noul presedinte AAFBR, Radu Craciun.

AAFBR este o asociatie profesionala fara scop lucrativ, infiintata in luna ianuarie 2008 si care reuneste in randurile sale aproximativ 60 de analisti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigurari si din piata de capital.

#analisti financiari, #radu craciun, #economist sef BCR , #stiri Radu Craciun