Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Constructii Erbasu: Managerii nu au fost pusi sub invinuire in cadrul investigatiei de la RADET

Constructii Erbasu: Managerii nu au fost pusi sub invinuire in cadrul investigatiei de la RADET


Constructii Erbasu si persoanele cu functii de conducere si executie din cadrul companiei nu au nicio calitate procesuala si nu au fost puse sub invinuire in cadrul investigatiei penale privind contractele incheiate de RADET, se arata intr-un comunicat al constructorului.

Perchezitiile de la RADET pun pe tapet falimentul institutiei UPDATE

"In data de 22 martie 2013 organele judiciare au ridicat de la sediul SC Constructii Erbasu SA o serie de inscrisuri reprezentand contracte de prestari servicii, documente contabile, etc. Mentionam ca activitatea intreprinsa la sediul societatii a facut parte dintr-o activitate complexa, desfasurata la mai multe institutii si societati comerciale.

Precizam faptul ca in cadrul acestei investigatii penale nici SC Constructii Erbasu SA, nici persoanele cu functii de conducere si executie din cadrul acestei societati nu au nicio calitate procesuala si nici nu au fost puse sub invinuire", se arata intr-un comunicat remis de compania de constructii.

Compania anunta si ca va sprijini intreaga activitate de investigatie penala a organelor judiciare.

Anchetatorii au ridicat vineri 500.000 de euro, contracte, documente de plata, facturi si devize de lucrari in urma perchezitiilor facute la RADET si la alte adrese din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, potrivit unor surse din Politie.

Sursele citate au precizat ca in cazul celor 500.000 de euro exista suspiciuni ca ar fi fost primiti cu titlu de mita.

Anchetatorii au facut perchezitii la RADET si la sediile unor firme, printre care si societatea de constructii Erbasu, precum si la locuintele unor persoane, au mai spus sursele citate.

Avocatul Alexandru Avramescu a declarat ca anchetatorii au ridicat de la sediul societatii de constructii Erbasu mai multe documente privind colaborarea firmei cu RADET din 2012.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 2003 ori