Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rabla 2014 pentru firme incepe saptamana viitoare

Rabla 2014 pentru firme incepe saptamana viitoare


Persoanele juridice si institutiile publice care vor sa se inscrie in 'Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2014' pot depune dosarele incepand cu data de 23 aprilie, potrivit unui comunicat al Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

"Presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, a dispus deschiderea sesiunii de depunere si validare a dosarelor pentru persoanele juridice si institutiile publice din Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2014, incepand cu data de 23 aprilie 2014", se arata in comunicat.

Anul acesta, AFM a alocat un numar de 3.000 de tichete pentru persoane juridice si institutii publice.

Tichetele vor fi alocate electronic, in sistemul informatic gestionat de AFM.

"Dosarele se vor depune la sediul Administratiei Fondului pentru Mediu, iar termenul limita de depunere a acestora este 1 septembrie 2014. Persoanele juridice si institutiile publice interesate pot consulta Ghidul de finantare publicat pe site-ul institutiei noastre in care sunt prevazute atat conditiile de eligibilitate, cat si documentatia necesara pentru inscrierea in program", se mai precizeaza in comunicat.

Lista persoanelor juridice si a institutiilor publice, validate sa participe in programul 'Rabla 2014', va fi publicata pe site-ul institutiei (www.afm.ro).

Pe de alta parte, aproape 1.500 de rezervari din partea persoanelor fizice erau inregistrate pana marti dimineata in sistemul informatic al Administratiei Fondului pentru Mediu /AFM/ pentru editia din acest an a Programului 'Rabla' 2014.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1354 ori