Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Programul Rabla pentru persoane juridice s-a modificat

Programul Rabla pentru persoane juridice s-a modificat


Persoanele juridice care participa in programul Rabla vor respecta de acum noi reguli. Mai exact, un act normativ, care a intrat in vigoare luni, prevede prelungirea termenului pana la care pot fi solicitate unitatile, adica valoarea ce reprezinta echivalentul primei de casare.

Programul Rabla destinat persoanelor juridice functioneaza de acum dupa noi reguli, conform Ordinului ministrului mediului nr. 1866/2014, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 781 din 27 octombrie 2014 si care a intrat in vigoare la aceeasi data.

In prezent, proprietarul persoana juridica, operator economic fara personalitate juridica sau proprietarul organizatie profesionala care este organizata si isi desfasoara activitatea in una dintre formele de exercitare a profesiei liberale poate solicita alocarea unitatilor numai dupa includerea sa in lista proprietarilor acceptati, publicata pe pagina de internet a Autoritatii, se mentioneaza in Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul nr. 364/2014.

Citeste mai multe despre Programul Rabla pentru persoane juridice s-a modificat pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1116 ori