Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lista producatorilor auto validati in cadrul Rabla 2014 - Unde poti casa masina

Lista producatorilor auto validati in cadrul Rabla 2014 - Unde poti casa masina


Lista producatorilor autorizati sa participe in Programul Rabla 2014 a fost publicata recent, anunta Administratia Fondului pentru Mediu pe site-ul propriu.

Totusi, institutia nu a dat inca publicitatii si data de la care persoanele fizice se pot inscrie in program si isi pot casa autoturismul la operatorii economici autorizati.

Sesiunea de depunere si validare a dosarelor producatorilor, importatorilor de autoturisme si distribuitorilor pentru Programul "Rabla 2014" s-a desfasurat in perioada 24-31 martie, conditiile de participare la Program fiind disponibile in Ghidul de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, publicat in Monitorul Oficial, nr. 204, din 21 martie 2014.

Potrivit unui anunt publicat recent de Administratia Fondului pentru Mediu, din cele 107 dosare depuse de producatorii/dealerii auto, 87 au fost aprobate si 20 au fost respinse.

Citeste mai multe despre Lista producatorilor auto validati in cadrul Rabla 2014 a fost publicata. Vezi unde iti vei putea casa vechea masina pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2905 ori