Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, a marcat încă o ediție de succes

Joi, 13 Iunie 2024, ora 15:10
118 citiri
Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, a marcat încă o ediție de succes
Quarterly Report 4 FOTO Captură Video YouTube/ Ziare.com

Cea de-a patra ediție a Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, a avut loc miercuri, 12 iunie, la ONE Tower. Cifrele arată că, și de această dată, conferința de succes răspunde nevoilor investitorilor și companiilor.

Astfel, în sală au fost peste 100 de participanți, care au adresat zeci de întrebări reprezentanților celor 16 companii prezente. De asemenea, ediția Quarterly Report a marcat și peste 71.000 de vizualizări online.

Evenimentul marca Ziare.com, organizat alături de partenerul principal TradeViile, este un eveniment trimestrial, care facilitează contactul dintre cei mai activi investitori din piața de capital și companiile listate la bursă.

Sponsorul principal al evenimentului a fost Restart Energy. Pe lista sponsorilor s-au aflat de asemenea Serve, 5 to Go și Parmafood. Companiile partenere au fost: Bursa de Valori București, European Bank, 2Performant, Aquila, DN Agrar, Electrica, Meta Estate, Romgaz, TTS, Maib, Vertik, IBB Holding, Seemt, Medlife, Nuclearelectrica, IT Genetics și Premier Energy.

...citeste mai departe despre "Quarterly Report, evenimentul #1 pentru companii la BVB, a marcat încă o ediție de succes" pe Ziare.com

#quarterly report, #Tradeville, #bursa, #BVB , #Stiri Macroeconomie

Curs valutar

1 EUR = 4.9729 RON

0.0013

1 USD = 4.5749 RON

0.0104
  1. Putin a infiltrat un cal troian într-un stat NATO: 60 de ani va depinde de Rusia
  2. Marcel Ciolacu a dezvăluit accidental deficitul bugetar real la care se așteaptă Guvernul în 2024. Cifra depășește toate estimările făcute până acum
  3. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  4. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  5. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  6. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  7. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  8. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  9. O multinațională cu profituri de miliarde de euro anunță finalizarea unei fabrici în Transilvania
  10. Revolta unui expert contabil. Cât au ajuns să plătească la stat micile afaceri românești, în comparație cu corporațiile: „discriminare socialistă din partea guvernului!"