Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Companiile private investesc in sanatate

Companiile private investesc in sanatate
Compania Quadrant Amroq Beverages (QAB) a alocat, incepand cu 2005, peste 110.000 dolari programului de sprijinire a spitalelor din Romania care a debutat in 2004. Primii beneficiari au fost Institutul de Fono-Audiologie si Chirurgie Functionala ORL "Prof. Dr. Dorin Hociota" si Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului (IOMC) "Prof. Dr. Alfred Rusescu". Din 2006, programul include si Spitalul Universitar.
In 2006, IOMC va beneficia de 20.000 dolari pentru renovarea a doua saloane din Sectia 4, Institutul ORL va avea la dispozitie fonduri de 10.000 dolari pentru echipamente medicale, iar Spitalul Universitar va utiliza suma de 12.000 dolari pentru dotarea cu mobilier, aparatura si reamenajarea sectiei de ortopedie.

Anul trecut, QAB a sprijinit financiar lucrarile de reamenajare si modernizare la IOMC, unde au fost renovate intrarea principala, holul de acces, receptia si sala de asteptare a Policlinicii spitalului si au fost dotate cu mobilier nou. Au fost refacute instalatiile de iluminat, de incalzire si de evacuare in caz de incendiu si au fost montate geamuri si usi termopan, pardoseli, obiecte de uz sanitar si o noua retea de telefonie, cablu TV si internet.

De asemenea, la intrarea principala a fost amenajata o rampa pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilitati fizice. Tot in cadrul IOMC au fost renovate 9 cabinete de consultatie, capela si centrala telefonica, valoarea totala a donatiei fiind de circa 50.000 dolari.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 791 ori