Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Relansare www.paginiaurii.ro si m.paginiaurii.ro - noua versiune web a celui mai avansat motor de cautare cu relevanta locala din Romania

Relansare www.paginiaurii.ro si m.paginiaurii.ro - noua versiune web a celui mai avansat motor de cautare cu relevanta locala din Romania

Incepand cu 02 octombrie, FCR Media On Line relanseaza motorul de cautare Pagini Aurii - www.paginiaurii.ro - intr-o noua versiune si conceptie, adaptata perfect cerintelor actuale in publicitatea online.

FCR Media On Line inaugureaza noua platforma de search a celui mai avansat si complex motor de cautare din Romania, www.paginiaurii.ro

Noul www.paginiaurii.ro se prezinta intr-un format cu totul nou fiind reconceput pentru a oferi utilizatorilor acces direct la o baza de date completa, actualizata zilnic, in care gasesc cele mai relevante si detaliate rezultate despre companiile de care sunt interesati, din Romania si Europa. Motorul de cautare are si o componenta separata in limba engleza, prezenta pe site-ul corporate.

Noul site foloseste cea mai avansata tehnologie de sortare si afisare a rezultatelor, avand incorporat conceptul de landing page, ceea ce avantajeaza atat utilizatorii cat si propagarea informatiilor relevante despre companii in motoarele de cautare gen Google.

Noua interfata se prezinta intr-un format actualizat cu sectiuni si servicii nou introduse pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad maxim de interactivitate cu utilizatorii. Interactivitatea interfetei online este pusa in valoare de serviciul Chat Online, ce constituie pentru utilizatori o modalitate in plus de intrare in dialog interactiv cu echipa de Relatii Clienti. O noutate este si sectiunea de bannere si logo-uri care fac trimitere direct catre website-urile clientilor Pagini Aurii.

Versiunea mobila a www.paginiaurii.ro este cel mai avansat director mobil din Romania, prezentat sub forma unei interfete usor de vizualizat cu ajutorul telefoanelor mobile care pot accesa internetul, pastrand tot continutul bogat al site-ului, toate detaliile companiilor listate, precum si algoritmul de relevanta in cautare.

www.fcrmedia.ro este noul site corporate al FCR Media On Line, avand conexiune directa cu motorul de cautare Pagini Aurii, continand toate informatiile, prezentarile produselor/anunturilor online cat si detaliile legate de prezenta si activitatea companiei pe piata de publicitate online din Romania.

Recent infiintata in tara noastra, FCR Media On Line face parte din grupul international FCR Media si a achizitionat integral solutia/produsele online de la Pagini Aurii SA salvand astfel de la faliment conceptul de traditie al Pagini Aurii in Romania.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1564 ori