Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Prospectiuni a semnat doua contracte de lucrari seismice pentru Iran si Bulgaria

Prospectiuni a semnat doua contracte de lucrari seismice pentru Iran si Bulgaria
Prospectiuni Bucuresti a incheiat un nou contract de lucrari seismice tridimensionale in Iran si inca unul pentru o zona din Bulgaria, a anuntat compania controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, intr-un comunicat transmis pietei Rasdaq. Astfel, contractul incheiat cu firma National Iranian Central Oil Field Company (NICOFC) prevede prospectarea unei arii de 500 de kilometrii patrati in Dehloren - Iran.


Potrivit celui de-al doilea contract, Prospectiuni va realiza lucrari seismice in zona Galitza din Bulgaria pentru compania JKX Bulkan, pe o suprafata de 250 de kilometrii patrati.Firma specializata in lucrari geologice si geofizice pentru descoperirea zacamintelor de hidrocarburi a mai incheiat la inceputul anului un contract de prospectiuni 3D in Iran cu firma Pars Energy, valoarea operatiunii ridicandu-se la 3,1 milioane euro.Prospectiuni Bucuresti a anuntat in luna iunie ca isi deschide o filiala in Dubai - Emiratele Arabe Unite, pentru continuarea strategiei de extinderea a activitatii pe piata externa a serviciilor de achizitie si procesare de date seismice.Compania are un capital social de 71,8 milioane lei divizat in 718,05 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al Prospectiuni este firma Tender SA, care controleaza 70,52% din capitalul social, in vreme ce SIF Muntenia (SIF4) detine 11,87% din actiuni.Titlurile Prospectiuni SA Bucuresti se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul PRSN. Actiunile au incheiat sedinta de miercuri la cotatia de 0,5050 lei, ceea ce da o capitalizare de 362,61 milioane lei (101,29 milioane euro).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1376 ori