Procter&Gamble isi extinde birourile din Iride Business Park

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 14:01
2194 citiri
Procter&Gamble isi extinde birourile din Iride Business Park

Procter & Gamble, producator american de bunuri de larg consum, a extins suprafata detinuta intr-una din cladirile din complexul Iride Business Park si a prelungit contractul de inchiriere pentru o perioada de cinci ani.

Suprafata inchiriata de compania americana a ajuns la peste 6.000 de metri patrati, ceea ce reprezinta 6,5% din Iride Business Park.

Compania face parte, din 2004, din portofoliul de clienti ai IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai mari proprietari de cladiri de birouri din Bucuresti si unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania.

Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului, in cea mai noua zona de birouri din capitala, cu o suprafata inchiriabila de 92.878 metri patrati.

In 2013, Iride Business Park si-a marit portofoliul cu clienti importanti, precum Veolia Water Solutions & Technologies, Japan Tobacco International, IC Companys, RX Atelier.

Birouri de peste 200.00 metri patrati, de aproape 350 milioane de euro

In total, grupul IMMOFINANZ detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de 206.418 metri patrati, o valoare de aproximativ 348,8 milioane de euro si o rata de ocupare de 80,2%, la 31 octombrie 2013.

Immofinanz a avut, in primul semestru fiscal incheiat la 31 octombrie 2013, venituri din inchirieri in crestere, respectiv 24,5 milioane euro fata de 23,6 milioane de euro in perioada similara a anului trecut si reprezinta 7,7% din veniturile totale din inchirieri ale Grupului.

Profitul operational (EBIT) in Romania a fost de 9,5 milioane de euro, respectiv 3,1% din profitul EBIT la nivelul intregului grup.

Proprietatile detinute in Romania reprezinta aproape o zecime din portofoliul total al grupului. IMMOFINANZ are detine in Romania 88 de proprietati, respectiv 17 investitii finalizate, 11 in curs de dezvoltare si 60 de proiecte in curs de analiza), in valoare totala de 999,2 milioane de euro, din care 657 milioane de euro sunt investitiile finalizate, 38 milioane de euro, proiecte in curs de dezvoltare iar restul de 304,2 milioane sunt proiecte in curs de analiza.

Samsung a lansat primul inel inteligent. Ce poate face Galaxy Ring și când va intra pe piață FOTO/VIDEO
Samsung a lansat primul inel inteligent. Ce poate face Galaxy Ring și când va intra pe piață FOTO/VIDEO
Compania Samsung lansează primul inel inteligent care promite funcţii de sănătate şi va fi comercializat în trei culori. Fără a lăsa jurnaliştii să-l fotografieze, Samsung a prezentat...
Renault dezvăluie modelul electric R5, inspirat din cea mai vândută mașină a sa din toate timpurile FOTO
Renault dezvăluie modelul electric R5, inspirat din cea mai vândută mașină a sa din toate timpurile FOTO
Renault a dezvăluit, la Salonul Auto Internaţional de la Geneva, mult aşteptatul model electric R5, inspirat direct de cel mai vândut vehicul al său în 1972, producătorul auto francez...
#companie imobiliara, #inchiriere birouri, #procter immofinanz , #stiri Procter Gamble