Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

PR-ul romanesc premiat la Berlin, la Gala SABRE Awards 2006

PR-ul romanesc premiat la Berlin, la Gala SABRE Awards 2006
BDR Associates, marea castigatoare a trofeului SABRE pentru Europa de Est, cu Programul de educatie civica P&G A"Invata sa schimbi lumea!A". Agentia de relatii publice BDR Associates a castigat Marele Premiu SABRE la categoria, Cel mai bun proiect din Estul Europei, precum si certificatul de excelenta la categoria Cel mai bun proiect de PR pentru relatii comunitare, din zona EMEA si Statele Unite. Trofeul SABRE, patronat de publicatia The Holmes Report din Statele Unite, a fost acordat la sfarsitul saptamanii trecute la Berlin, in cadrul Galei Laureatilor, desfasurata la Hotelul Ritz-Carlton.
La editia de anul acesta a competitiei SABRE Awards au participat peste 650 de proiecte de comunicare din EMEA, la un nivel si la standarde extraordinare A- proiecte cel putin la fel de creative ca si cele dezvoltate in Statele Unite, sustinute atat de rezultate notabile in afaceri cat si de o larga acoperire media (conform aprecierilor juriului). Juriul international a reunit 28 de experti in comunicare proveniti din mari companii ale lumii precum General Motors, Oracle, Microsoft, Walt Disney, Visa dar si din industria de profil, printre care Edelman, Porter Novelli, Burston Marsteller, etc.

A"Membrii juriului acestei editii A- reprezentanti ai marilor companii ale lunii si experti ai Grupului Holmes A- au fost profund impresionati de calitatea programelor inscrise in competitie, ceea ce a facut extrem de dificila misiunea lor de a selecta castigatorii A", a declarat Paul Holmes, Editorul prestigioasei publicatii Holmes Report si Presedintele juriului SABRE.

In prezenta a peste 600 de participanti, reunind profesionisti in relatii publice din intreaga lume, dar si reprezentanti ai marilor companii multinationale, consumatoare traditionale de servicii de comunicare strategica si PR, agentia romaneasca BDR Associates a fost laureata pentru programul de responsabilitate sociala A"Invata sa schimbi lumeaA", finantat de peste 5 ani in Romania, de catre compania Procter&Gamble, in beneficiul dezvoltarii spiritului civic al tinerei generatii, in relatia cu comunitatea.

A"Suntem fericiti si onorati de aceasta extraordinara recunoastere, care ne-a adus o inegalabila satifactie profesionala dar si imensa bucurie de a urca numele Romaniei pe cel mai inalt podium din domeniul PR-ului international. Noi ne-am implinit un vis, pentru care multumim adanc companiei Procter&Gamble, pentru ca sunt 5 ani de cand construim impreuna acest program, dar multumim in acelasi timp, celorlalti clienti ai nostri, trecuti si prezenti, pentru ca, in mare masura exigenta lor ne-a obligat la performanta profesionala care a condus la un asemenea succes!A", a declarat Catalina Stan, Presedinte&CEO, BDR Associates, la intoarcerea de la Berlin.


Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 864 ori