Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piata imobiliara se extinde cu noi complexe rezidentiale

Piata imobiliara se extinde cu noi complexe rezidentiale
Un nou complex rezidential de vile va fi finalizat in acest an in zona de nord-est a capitalei. Locatia noului complex se afla langa soseaua Bucuresti - Targoviste, in apropierea restaurantului "Doi Cocosi".Proiectul cuprinde 88 de vile cu suprafete ce variaza intre 185 mp si 256 mp, in timp ce terenul aferent fiecarei constructii poate fi de la 381 mp la 555 mp. Vilele vor fi configurate in patru modalitati, denumite Iris (16 corpuri), Ficus (26), Lotus (24) si Orhideea (22). Preturile fiecarei categorii vor se vor incadra intre 70.972 euro si 89.756 euro.
Toate cladirile vor fi construite pe doua niveluri, garajul fiind optional, se arata in comunicatul primit de la Colliers International.

Constructorul complexului, Triumf Construct, are inca un proiect rezidential in desfasurare in zona Institutului de Geriatrie Ana Aslan, fiind alcatuit din 18 vile uni-familiale.

Compania Colliers International a anuntat si plasarea in cadrul parcului IRIDE a firmei de consultanta Kasolvenzia, care a inchiriat 530 mp de spatii pentru birouri.

Kasolvenzia Romania a fost infiintata in decembrie 2002, fiind administrata de EOS Holding, cu sediul la Hamburg, in Germania. Compania are birouri in Statele Unite si in 12 tari din Europa, avand mai mult de 2.000 de angajati.

In acelasi parc si-au gasit o locatie si companiile Nestle, Global One, Wella, Moeller, Alcon, Chio, Whirlpool, Procter & Gamble si Raiffeisen Bank.Sursa: Banii Nostri

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1140 ori