"Investitia P&G la Urlati, dovada ca merita sa investesti in Romania"

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 13:52
2181 citiri
"Investitia P&G la Urlati, dovada ca merita sa investesti in Romania"

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Urlati, prezent la inaugurarea fabricii Procter&Gamble, ca, desi nu pare, va fi un consumator al produselor acestei companii, afirmatia sa starnind amuzamentul celor prezenti la eveniment, informeaza Newsin. 

"Chiar daca nu par, voi fi un consumator al produselor Procter&Gamble", a spus seful statului, prefacandu-se ca isi trece mana prin par, o aluzie la sampoanele produse de companie. Gestul sau a starnit amuzamentul celor prezenti la inaugurarea fabricii Procter&Gamble din Urlati, judetul Prahova.

"Este un moment important pentru ca Procter&Gamble arata incredere fata de Romania.

P&G are deja o fabrica la Timisoara, iar faptul ca a decis sa faca o investitie de 100 de milioane de dolari la Urlati probeaza ca Romania este un loc unde merita sa investesti", a punctat presedintele Traian Basescu.

El a multumit reprezentantilor Procter&Gamble ca vor continua sa investeasca in Romania, si a tinut sa aprecieze timpul scurt in care a fost construita fabrica de la Urlati.

Basescu a laudat si nivelul tehnologic al fabricii, dar si calitatea muncitorilor de acolo, precum si faptul ca aceasta investitie este una prietenoasa cu mediul inconjurator.

"Fabrica de aici este importanta si pentru ca este destinata in primul rand exportului", a mai precizat Basescu, in conditiile in care reprezentantii firmei sustin ca 90% din productia de la Urlati va merge spre export, alte 20 de tari urmand a importa produse fabricate in localitatea prahoveana. 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#procter, #gamble, #urlati, #basescu, #investitii , #stiri Procter Gamble