Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Henkel se extinde

Henkel se extinde
Firma producatoare de bunuri de consum Henkel isi extinde capacitatile in Statele Unite prin preluarea unei serii de marci de deodorante a concurentului american Procter & Gamble. Pretul de cumpararea a atins 420 de milioane de dolari si a propulsat concernul german pe locul trei pe piata de deodorante americane.Contractul dintre Henkel si concurentul sau a fost posibil doar datorita faptului ca Oficiul Anticartel american obligase Procter & Gamble sa vanda o parte din capacitatile de productie, deoarece P&G ameninta sa obtina o pozitie de monopol pe piata nordamericana dupa preluarea A"GilletteA".
Managerul Henkel raspunzator pentru domeniul A"cosmeticeA" ale firmei germane, Hans Van Bylen a subliniat ca: A"preluarea marcilor de deodorante ale Procter & Gamble se potriveste perfect in paleta noastra de produse, iar pe viitor vom incerca sa acceleram cresterea profitabilitatii acestoraA".


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 804 ori