Fabrica P&G de la Urlati, singura din estul Europei deschisa in 2010

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 15:45
2419 citiri
Fabrica P&G de la Urlati, singura din estul Europei deschisa in 2010

Procter&Gamble a deschis in 2010 cinci fabrici si urmeaza sa mai deschida alte cinci pana la sfarsitul anului in intreaga lume, dintre care doar una, cea de la Urlati, in Europa de Est, a declarat miercuri director asociat relatii externe Procter&Gamble Romania, Ramona Brad, citat de NewsIn.

Compania a inaugurat oficial miercuri noua sa fabrica de produse de ingrijire a parului de la Urlati, judetul Prahova, investitie in valoare de 100 milioane dolari "Pe lista de investitii a Procter&Gamble in acest an calendaristic sunt 10 fabrici in lume, care sunt in diverse stadii de finalizare.

In regiunea europeana, aceasta este prima fabrica pe care o deschidem, si este cea mai mare pentru regiunea europeana.

Am deschis cinci pana in acest moment, mai avem inca cinci pana la sfarstiul acestui an. In Europa Est, este singura fabrica pe care o deschidem in acest an.

Mai avem cateva fabrici pe care le vom deschide, dar sunt in regiunea Orientului Mijlociu", a precizat Ramona Brad.

Potrivit acesteia, compania beneficiaza in acest moment de un fond european pentru dezvoltarea angajatilor.

"De la inceputul investitiei la Urlati, ne-am uitat la modalitati de a creste potentialul acestei investitii si evident ca aplicatiile pentru diverse categorii de fonduri care pot creste afacerea au fost verificate.

In momentul acesta suntem beneficairii unui fond european pentru dezvoltarea angajatilor si ne uitam la diverse alte optiuni care exista in acest moment.

Exista un obiectiv important legat de energia regenerabila si de folosirea surselor alternative de energie pentru productia fabricii", a adaugat Ramona Brad.

In fabrica de la Urlati vor lucra 250 de persoane.

Peste 90% din productia de la Urlati va fi destinata pietelor din regiune si din alte tari, cum ar fi Turcia, Rusia si Ucraina. 

#fabrica, #g, #p, #urlati , #stiri Procter Gamble