Borbely: Fabrica P&G de la Urlati, o investitie care tine de mediu

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 15:27
1569 citiri
Borbely: Fabrica P&G de la Urlati, o investitie care tine de mediu

Ministrul mediului si padurilor, Laszlo Borbely, a declarat miercuri ca fabrica Procter & Gamble de la Urlati este o investitie importanta, care tine de mediu, atat in privinta tratarii apei, cat si al managementului deseurilor si a subliniat ca o astfel de investitie trebuie data ca exemplu, relateaza NewsIn.

"Este una dintre cele mai importante investitii care tin de mediu in Romania, pentru ca atat in ceea ce priveste tratarea apei, cat si in ceea ce priveste managementul deseurilor este un exemplu pe care il voi da in perioada urmatoare.

Trebuie sa sprijinim asemenea investitii", a spus Borbely.

El a declarat ca educatia privind mediul in Romania nu este la cele mai inalte standarde si o investitie de acest gen trebuie sa fie sustinuta.

"De aceea am avut discutii cu cei de aici. Ei au intentia de a veni cu noi investitii in ceea ce priveste energiile regenerabile si noi, prin fondul de mediu, prin initiative care tin si de banii de la Uniunea Europeana, vom sprijini aceste investitii.

Este impresionant sa afli ca aceasta investitie verde inseamna 23.000 de metri patrati de spatiu verde, deci nu este un spatiu arid, unde sa nu poti sa ai conditii pentru a sprijini mediul", a mai precizat ministrul mediului.

Procter & Gamble a inaugurat oficial miercuri noua sa fabrica de produse de ingrijire a parului de la Urlati, judetul Prahova, investitie in valoare de 100 milioane dolari, peste 90% din productie urmand a fi destinata pietelor din regiune.

In fabrica de la Urlati vor lucra 250 de persoane.

De asemenea, peste 90% din productia de la Urlati va fi destinata pietelor din regiune si din alte tari, cum ar fi Turcia, Rusia si Ucraina. 

#borbely, #fabrica, #g, #investitie, #p, #urlati , #stiri Procter Gamble

Curs valutar

1 EUR = 4.9737 RON

-0.0012

1 USD = 4.5689 RON

-0.0184
  1. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  2. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  3. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  4. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune
  5. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  6. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  7. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  8. Creștere uriașă a salariului piloților de la Tarom după protestul de luni. Au obținut și o diurnă mai mare
  9. Exodul a 300 de milioane de oameni, care lasă lumea mută: Miracolul Chinei și planul de a depăși SUA
  10. Soluția extremă a unui cunoscut analist economic: Copiii să muncească de la 16 ani, toată lumea să lucreze până la 75 de ani. “Ideea de a sta și a primi bani nu mai e funcțională”