Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BDR Associates, finalista la Sabre Awards, Berlin, 2006

BDR Associates, finalista la Sabre Awards, Berlin, 2006
Agentia de relatii publice BDR Associates este desemnata finalista la premiile Sabre Awards pentru Europa, in cadrul competitiei internationale de PR organizate de catre prestigioasa publicatie The Holmes Report New York. BDR Associates este finalista la doua categorii: Cel mai bun program din Estul Europei, concurand cu agentii de relatii publice din Republica Ceha si Polonia, si, Cel mai bun proiect de PR la categoria relatii comunitare, in competitie cu agentii din Spania, Marea Britanie si, din nou, Polonia. Ambele nominalizari sunt pentru programul de responsabilitate sociala P&G A"Invata sa schimbi lumeaA", finantat de compania Procter&Gamble, in beneficiul dezvoltarii spiritului civic al tinerei generatii in relatia cu comunitatea.
Sabre Awards, insemnand Superior Achievement in Branding and Reputation, este o competitie internationala cu traditie din industria de comunicare a carei misiune este sa premieze eficienta si abilitatea companiilor de relatii publice de a atinge rezultate reale si masurabile in campaniile pe care le desfasoara. Ceremonia de decernare a premiilor Sabre va avea loc la hotelul Ritz Carlton din Berlin, in seara zilei de 24 mai a.c.

A"Desemnarea agentiei noastre ca finalista la Sabre Awards reprezinta o deosebita onoare. Sa primim aceste nominalizari din partea uneia dintre cele mai respectate organizatii internationale din domeniul relatiilor publice, inseamna atat o recunoastere a valorilor si abilitatilor pe care le promovam in programele create de agentie, cat si, implicit, a nivelului la care a juns industria comunicarii in RomaniaA", declara Catalina Stan, Presedinte & CEO BDR Associates Communications.

Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zileiTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 703 ori