Videanu: PDL va scoate tara din criza alaturi de partenerii din coalitie

Sambata, 09 Octombrie 2010, ora 17:34
1358 citiri
Videanu: PDL va scoate tara din criza alaturi de partenerii din coalitie

Liderul PDL Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, vorbeste, intr-un interviu ce va fi difuzat, duminica, de Pro TV, in emisiunea "Dupa 20 de ani", despre opozitie, motiunea de cenzura, situatia din PDL, starea si perspectivele economiei, propria avere si Legea pensiilor, potrivit Mediafax.

Videanu afirma, in interviul ce va fi difuzat duminica de la ora 10.00, ca este convins ca daca PDL va scoate tara din criza, alaturi de partenerii din coalitie, isi va recastiga electoratul.

Intrebat daca presedintele Traian Basescu i-a cerut sa se retraga din Guvern, Videanu a raspuns: "Absolut deloc. In ceea ce ma priveste, a fost decizia mea personala".

Pe de alta parte, intrebat daca a demisionat la presiunea "baietilor destepti" din energie, care nu mai beneficiau de preturi mici, Videanu a negat: "Ar fi o speculatie mult prea mare. Asupra mea nu a facut nimeni niciun fel de presiune. Nici un om din sfera politicii, nici un om din afara aferei politicii, a fost o decizie personala".

Intrebat daca va mai rezista Guvernul in formula actuala, liderul PDL a raspuns afirmativ. "Eu cred ca da, pentru ca nu exista alta formula, alte variante", a spus Videanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#videanu, #pdl, #criza , #stiri Pro TV