Nicoleta Luciu, imaginea unei firme de lenjerie intima din Franta

Sambata, 18 Septembrie 2004, ora 14:42
1499 citiri

Dupa ce manechinul Catrinel Menghia a devenit noua imagine "Giorgio Armani" in lume, iata ca o alta romanca frumoasa are o oferta de acest gen, de data aceasta din Franta.Este vorba de Nicoleta Luciu, care, saptamana trecuta, a fost in Hexagon, pentru a semna un contract cu o celebra firma de lenjerie intima din Paris.

Frumoasa vedeta "Playboy" Nicoleta Luciu a avut o vara extrem de agitata, pe care si-a impartit-o intre aparitiile in show-ul "Teo si Andi" de la "Pro TV" si spectacolele de pe litoral cu trupa sa, "Laguna". A fost un sezon estival foarte bun pentru Nicoleta, care i-a adus un plus de imagine si de bani. Insa ultimele zile au fost cu adevarat spectaculoase pentru tanara femeie.

La numai 24 de ani, impliniti pe 12 septembrie, ea a devenit imaginea unei prestigioase firme din Franta, dupa ce a castigat un casting la care au participat destule nume grele din lumea modei.

Va primi 10.000 de euro

Saptamana trecuta, Nicoleta s-a intors din Franta, unde a filmat doua zile pentru una dintre cele mai importante firme de lenjerie intima din aceasta tara. "Deocamdata nu pot sa spun prea multe despre acest proiect. Doar ca voi primi 10.000 de euro si voi fi imaginea lor la Paris si in alte orase din Hexagon. Totul insa se va concretiza abia peste cateva saptamani.

Abia atunci voi putea da mai multe informatii", ne-a declarat Nicoleta Luciu, care se alatura, astfel, altor manechine cunoscute din Romania care au reusit sa-si faca o cariera in strainatate.

Aniversare la Paris

Surse din anturajul domnisoarei Luciu sustin ca, la Paris, ea a imbinat utilul cu placutul. Aflata la filmari, Nicoleta a profitat de orele libere pentru a face cumparaturi, a merge la terase impreuna cu cei din echipa si a se distra putin prin cluburile de noapte.

In plus, francezii au aflat ca pe 12 septembrie era ziua romancei si i-au pregatit o aniversare ca la carte, de la care nu au lipsit baloanele, sampania si un tort foarte mare. Frumos gest si de apreciat...

Videoclip sexy pentru «Laguna»

In afara de modelling si televiziune, Nicoleta este ocupata si cu muzica.

Daca barfitorii au spus ca se va desparti de colega sa din trupa "Laguna", Anca, pentru a incepe un proiect nou, alaturi de Andreea Banica de la "Blondy", Luciu a negat aceste informatii. "Eu si Anca pregatim un videoclip absolut spectaculos, in care vom aparea in ipostaze foarte sexy. In plus, trupa «Laguna» va lansa, in curand, un nou album.

Pe de alta parte, Andreea Banica ramane o prietena buna cu care am o relatie absolut speciala", a pus lucrurile la punct Nicoleta.

Sursa: Gardianul

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...