Nicoleta Luciu face reclama la un gel anticelulitic

Vineri, 12 Noiembrie 2004, ora 01:07
1372 citiri

Fosta "Miss Romania", Nicoleta Luciu, a reusit sa isi conserve, in ciuda trecerii anilor, un look extraordinar, datorat si faptului ca vedeta apeleaza, fara retinere, la o serie de produse pentru slabit, dar si la un program de fitness sustinut.Astfel, dupa mai multe campanii pentru "Xavier-Laurent", "Casa Rebecca Rita", "Face2Face Models", recent, brunetei i s-a propus sa devina imaginea unui produs pentru cei care vor sa dea jos kilogramele in plus: un gel anticelulitic.

De specificat faptul ca vedeta "Playboy" nu se afla la prima ei colaborare cu "Redis Cosmetic", firma care produce miraculosul gel. Bunaoara, anul trecut, Nico ii indemna pe fanii ei sa consume batoane de slabit "Redis Nutritie", produs vegetal care suplinea cu succes mesele din timpul zilei.

Pentru ca promovarea domnisoarei Luciu a adus un profit substantial companiei, patronii i-au propus tinerei o alta afacere: sa apara in spotul publicitar al unui gel de dus exfoliant anticelulitic, o formula noua, conceputa in aceasta vara.

Parte integranta a unui complex de produse pentru ingrijirea femeilor, acest gel are un rol deosebit in regenerarea celulara si diminuarea fragilitatii capilare.

"Nicoleta Luciu promoveaza un gel anticelulitic cu rol in regenerarea celulara si diminuarea fragilitatii capilare."

Peste 10.000 de euro

Vedeta cu cei mai impozanti sani din Romania a primit, se pare, sume frumusele pentru campaniile sale de publicitate. Astfel, se zvoneste ca pentru a deveni imaginea batonului de slabit "Redis", fata ar fi luat peste 10.000 de euro si produse ale firmei respective. Si de aceasta data, Nico a incasat tot in jur de 10.000 de de euro si multe baxuri cu gel "Redis anticelulitic" pe care le foloseste cu incredere, pentru ca are nevoie.

Se ingrasa si cu apa

Motivul pentru care vedeta" Pro Tv" utilizeaza produse pentru slabit este simplu! Ea a declarat de multe ori ca este dependenta de batoane si diverse creme, pentru ca, spre deosebire de alte staruri autohtone care nu au nevoie sa tina cure, avand un metabolism bun, Nicoleta are probleme cu greutatea. "Eu si daca beau apa ma ingras", a declarat in repetate randuri fostul "iepuras" Playboy.

Astfel, daca Nico nu s-ar duce zilnic la sala si nu ar apela la regimuri de slabit sau la diferite produse anticelulitice, tanara ar lua simtitor in greutate, spre dezamagirea fanilor ei. Dar, oricum, stati linistiti, Nicoleta are o vointa de fier, ea nu accepta sa puna nici macar un gram in plus!

Sursa: Gardianul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...