Mihaela Radulescu, gazda unui talk-show radiofonic

Miercuri, 29 Septembrie 2004, ora 15:10
1286 citiri

Mihaela Radulescu revine in lumea show-bizz-ului mioritic. Deocamdata diva nu va aparea pe micile ecrane, ci va realiza o emisiune la un post de radio important din Romania.Apoi, probabil, va semna un contract si cu o televiziune de top, fiindca ofertele curg, doua dintre ele, de la PRO TV si de la "Antena 1", fiind chiar foarte tentante.

Dupa ce a nascut, carismatica moderatoare TV Mihaela Radulescu a avut timp sa isi puna ordine in cariera sa. Nu mai reprezinta nici un secret faptul ca telefoanele cu oferte de serviciu au inceput sa sune chiar la cateva zile dupa ce doamna Schwartzenberg l-a adus pe lume pe micutul Ayan.

Nu poate sta departe de televiziune

In atare conditii, este posibil ca Mihaela Radulescu sa se intoarca in scurt timp la munca, pentru ca, dupa cum o cunoastem, suntem siguri ca nu poate sta departe de una dintre cele mai mari pasiuni ale ei: mass-media. De altfel, majoritatea "mamelor vedete" au facut acelasi lucru: au revenit in foarte scurt timp la serviciu sau chiar au muncit, gravide fiind.

Cateva exemple: Maia Morgenstern, care a jucat in filmul "Patimile lui Hristos", insarcinata, Andreea Esca, care s-a intors la pupitrul Stirilor "Pro TV", la cateva luni dupa ce a nascut, sau Loredana Groza, care a pozat in revista "Playboy", si ea, la scurta vreme dupa ce a nascut.

"Vedeta TV a primit in ultima luna numeroase oferte de la «Pro TV», «Antena 1» si un post de radio important din Bucuresti."

Ofertata de «PRO TV» si «Antena»

Publicatia "VIP" din aceasta saptamana dezvaluie cateva dintre ofertele primite de Mihaela in ultima luna. Bunaoara, se pare ca vedeta de televiziune a fost sunata de sefii de la "PRO TV" pentru a o determina sa semneze pentru ei, insa nici cei de la "Antena 1" nu s-au lasat mai prejos.

De altfel, ca sa nu supere pe nimeni, vedeta, care nu a luat inca o decizie, a pozat pentru coperta revistei "PRO TV magazin" si a suplimentului din aceasta saptamana a "Jurnalului National". Fata "salon" Mihaela!

Probabil «PRO FM»?

De asemenea, Mihaela Radulescu a fost contactata si de catre managerii unuia dintre cele mai importante posturi de radio din Capitala, care i-ar fi oferit sa realizeze un talk-show radiofonic. Despre acest subiect, starul TV confirma colegilor nostri de la publicatia mondena ca lucrurile sunt semnate si parafate.

"Da, e adevarat, peste doua saptamani voi face un show live, vorbind cu ascultatorii."

Din pacate, pentru ca nu are voie, prin contract, sa declare unde va lucra, Mihaela Radulescu nu da in vileag numele postului de radio. Se fac doar presupuneri, in pole-position fiind, in acest moment, "PRO FM" si postul de radio pe care "Academia Catavencu" il va deschide peste putin timp, "Crazy FM".

Vrea sa dea jos opt kilograme

Pe de alta parte, proaspata mamica isi doreste sa mai slabeasca cateva kilograme inainte de a se apuca din nou de show-bizz. "Am vrut sa stau pana in primavara, sa mai scap de vreo opt kilograme si apoi sa revin, in cazul in care voi gasi un format bun.

Nu voi mai face emisiuni de tipul celor de la "Antena 1", dar sigur ca voi merge catre divertisment si, evident, mi-ar placea o emisiune de talk-show. Dar nu am putut sa nu accept discutii care vin dinspre televiziunile publice", declara Mihaela in revista "VIP".

Sursa: Gardianul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...