Caderea pietei de publicitate "musca" din afacerea Pro Tv

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 09:28
1581 citiri
Caderea pietei de publicitate "musca" din afacerea Pro Tv

In trimestrul al treilea, compania PRO TV SA a inregistrat o cifra de afaceri de 36 milioane de dolari, spre deosebire de perioada similara din 2008, cand avea 59,2 milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de grupul american Central European Media (CME), care detine gigantul media PRO TV SA. 

Contractia severa a pietei de publicitate a afectat afacerile PRO TV, compania PRO TV SA, care a inregistrat o cifra de afaceri de 120,62 milioane de dolari la noua luni, fata de 197,19 milioane de dolari in perioada similara a anului trecut, scadere cauzata de contractia dura a pietei de publicitate, scrie Ziarul Financiar.

Profitul operational
- EBITDA (castigul inainte de plata dobanzilor si a taxelor, plus includerea deprecierii si amortizarii) al companiei a fost de 29,19 milioane de dolari la noua luni, fata de 81,7 milioane de dolari in perioada similara din 2008.

Compania PRO TV SA include posturile de televiziune Pro TV, Acasa, Pro Cinema, Pro TV International, sport.ro, MTV si este detinuta de grupul american Central European Media (CME).

CME a anuntat venituri de 461,8 milioane de dolari, fata de 728,4 milioane de dolari in perioada similara din anul 2008. CME controleaza posturi de televiziune in sapte state din Europa Centrala si de Est.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#publicitate, #pro, #tv, #companie, #cme , #stiri Pro TV