Andrei Gheorghe, consilier al ministrului Finantelor pe probleme de comunicare

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 15:39
1494 citiri
Andrei Gheorghe, consilier al ministrului Finantelor pe probleme de comunicare

Realizatorul TV Andrei Gheorghe a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca a preluat luni functia de consilier al ministrului Finantelor, Sebastian Vladescu, si va fi responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

"De ieri ma ocup de coordonarea Departamentului de Comunicare (din Ministerul Finantelor - n.r.). Presa a scris ca voi fi purtator de cuvant si bineinteles ca am negat", a spus Gheorghe, precizeaza Mediafax.

Ziarul Gandul a relatat, luni, despre numirea lui Andrei Gheorghe la Ministerul Finantelor.


Andrei Gheorghe are 47 de ani si a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, sectia rusa-engleza din cadrul Universitatii Bucuresti.


El si-a inceput activitatea jurnalistica in 1991, ca reporter special la Radio Constanta.


Ulterior, el a lucrat la Radio Sky Constanta, iar consacrarea i-au adus-o emisiunea "13-14" realizata la Pro FM (1996-2002) si postura de prezentator la Pro TV.


In 2002 si 2003, Andrei Gheorghe a realizat la Antena 1 emisiunea "Gheorghe", dupa care a avut emisiuni la Radio 21 si la Radio Total.


In 2004 a devenit consilier media si realizator de emisiuni - "Politica, frate!" si "Am o stire pentru tine!" la Realitatea TV, post cu care si-a incheiat colaborarea la jumatatea lui 2009.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coordonare, # comunicare, # Andrei Gheorghe, # consilier , #stiri Pro TV