Veste buna legata de RCA: Cinci companii au scazut pretul politei

Marti, 24 Februarie 2015, ora 16:40
1108 citiri
Veste buna legata de RCA: Cinci companii au scazut pretul politei

Cinci companii de asigurari au ieftinit politele RCA pentru tinerii sub 25 de ani, a anuntat, marti, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

"Din cele 10 societati autorizate sa practice asigurari RCA, un numar de 5 societati (City Insurance, Euroins, Astra, Generali si Allianz) - cu o cota de piata de 52,6% - au transmis deja Autoritatii aceste notificari.

Modificarile au vizat in mare parte reducerea incarcarii pentru tineri, urmarindu-se atingerea unui nivel similar practicii europene, care arata utilizarea unor prime de asigurare pentru tineri de pana la de 2,2 ori mai mari decat categoria majoritara, comparativ cu un nivel de 5 ori mai mare constatat anterior", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul ASF.

De asemenea, institutia a prelungit pana la sfarsitul lunii februarie termenul pana la care asiguratorii pot revizui si retransmite notificarile privind tarifele de prima RCA.

In Romania, dintr-un numar total de 3.111.451 de polite RCA pentru persoane ...citeste mai departe despre "Veste buna legata de RCA: Cinci companii au scazut pretul politei" pe Ziare.com

Eveniment Quarterly Report

#companii rca ieftinit, #scadere pret RCA, #pret RCA tineri , #Stiri Preturi