Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transportatorii critica proiectul de lege legat de RCA: Tarifele nu vor scadea!

Transportatorii critica proiectul de lege legat de RCA: Tarifele nu vor scadea!

Transportatorii resping noul proiect de lege legate de tarifele RCA, pe motiv ca nu va determina o reducere a preturilor pe acest segment si acuza ca a fost redactat doar in interesul companiilor de asigurari.

"Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) respinge noul proiect de lege privind asigurarea obligatorie de raspundere civila (RCA) pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule, inaintat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) la Parlament si Ministerului Finantelor Publice, deoarece in forma actuala nu conduce la o reducere a preturilor pe segmentul RCA si presupune doar obligatii pentru asigurati, atat persoane fizice, cat si juridice, fiind redactat numai in interesul companiilor de asigurari.

Inca din luna octombrie a anului trecut, UNTRR a prezentat ASF polite RCA incheiate de companiile de transport, unde se puteau observa cresteri de pana la 300% comparativ cu politele precedente, lucru confirmat si de Consiliul ...citeste mai departe despre "Transportatorii critica proiectul de lege legat de RCA: Tarifele nu vor scadea!" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 911 ori