Shopping inainte de sarbatori? Top 5 cele mai "convenabile" capitale europene

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
2744 citiri
Shopping inainte de sarbatori? Top 5 cele mai "convenabile" capitale europene
Shopping in Europa

Marile capitale europene au fost intotdeauna un magnet pentru iubitorii de moda. Aici gasesti branduri de lux, discount-uri substantiale si mall-uri imense. Insa inainte de a porni intr-un maraton de cumparaturi in strainatate, trebuie sa stiti ca exista multi factori pe care trebuie sa-i luati in considerare.

Ce trebuie sa stiti inainte de a pleca la cumparaturi prin Europa? In afara de tarifele practicate de retailerii locali, exista o multitudine de aspecte pe care trebuie sa le analizati: cat de convenabile sunt hotelurile din orasul respectiv, transportul sau climatul.

Pe baza unui algoritm ce depinde de pretul unui pranz, a cazarii si a celor mai populare obiecte vestimentare, studiul realizeaza un top al celor mai convenabile orase europene. Iata care sunt acestea, conform BusinessInsider.com.

Locul 5 - Roma

Daca vreti sa va innoiti garderoba la Roma, trebuie sa stiti ca o camera foto digitala costa in medie 570 de euro, iar o pereche de jeansi costa 49 de euro. In timpul sederii, un pranz obisnuit, cu trei feluri de mancare, va va costa 37 de euro, iar un meniu fast-food 5,9 euro.

In Capitala Italiei va veti putea caza intr-un hotel de patru stele pentru 159 de euro.

Locul 4 - Barcelona

La Barcelona, un pranz costa 52 de euro si un meniu fast-food 5,7 euro. In timpul sesiunii de cumparaturi va veti putea caza intr-o camera de hotel de patru stele pentru 126 de euro. O camera foto digitala costa 753 de euro, iar o pereche de jeansi 35,9 euro.

Locul 3 - Atena

In Capitala Greciei, va veti putea innoi colectia de jeansi pentru 39,9 euro bucata si veti putea achizitiona o camera foto digitata pentru 788 euro. O sedere de o noapte intr-o camera de hotel de patru stele costa in medie 98 de euro, iar un pranz 39 euro.

Locul 2 - Lisabona

Capitala Portugaliei este al doilea cel mai convenabil oras din Europa pentru cumparaturi. Aici o pereche de blugi costa 25,9 euro, iar pentru o camera digitala va trebui sa scoateti din buzunar 779 euro.

Locul 1 - Budapesta

Pretul mediu al unei mese de calitate este de 32,5 euro, iar a unui meniu fast-food 4,4 euro. O pereche obisnuita de jeansi costa 48 de euro, iar o camera intr-un hotel de patru stele costa doar 71 de euro pe noapte. Astfel, Capitala Ungariei poate fi numit destinatia europeana ideala pentru shopping.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#destinatii europa, #shopping europa, #shopping atena, #shopping roma, #preturi europa , #Stiri Preturi