Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Scandalul facturilor: GDF, amendata cu 200.000 de lei pentru transmiterea de trei facturi simultan

Scandalul facturilor: GDF, amendata cu 200.000 de lei pentru transmiterea de trei facturi simultan

GDF Suez Energy Romania a fost amendata cu 200.000 de lei pentru ca a inclus in facturi consumul estimat, nu pe cel real. De asemenea, Autoritatea Nationala pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) a dispus eliminarea acestei practici.

"Ca urmare a petitiilor inregistrate la ANRE cu privire la modalitatea de facturare a serviciului de furnizare reglementata a gazelor naturale realizata de operatorul economic GDF SUEZ ENERGY ROMANIA S.A. pentru clientii finali de tip B1, ANRE a efectuat o actiune de control de tip verificare la aceasta companie.

In urma actiunii, ANRE a constatat ca, pentru o parte din clientii finali de tip B1, furnizorul de gaze naturale a implementat un proiect nou intitulat 'Transmitere 3 facturi simultan', adus la cunostinta ANRE, dar care nu a fost aprobat/avizat de Autoritate", se arata in ...citeste mai departe despre "Scandalul facturilor: GDF, amendata cu 200.000 de lei pentru transmiterea de trei facturi simultan" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 976 ori