S-a deschis primul outlet de electrocasnice din Bucuresti

Vineri, 27 Aprilie 2018, ora 09:28
2529 citiri
S-a deschis primul outlet de electrocasnice din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Incepand de vineri, 27 aprilie, bucurestenii isi vor putea cumpara electrocasnice in sistem outlet din magazinul Flanco Mihai Bravu, unde se vor gasi reduceri de pana la 80%.

Gama de produse din magazin va fi formata din produse resigilate sau in lichidare de stoc, deci preturile lor vor fi reduse considerabil.

Vor fi comercializate tot felul de produse din categoriile electro-IT, fiind pus accentul pe electrocasnicele mari, dar si pe televizoare, potrivit Adevarul.

Doritorii isi pot achizitiona un televizor cu 299 de lei, masina de spalat sau aragaz cu 399 de lei sau aspirator cu 99 de lei.

Pe langa preturile reduse, clientii vor beneficia de anumite avantaje, precum transport gratuit sau finantare prin 15 rate fara dobanda, pentru achizitiile peste 1.500 de lei.

CEO-ul Flanco Retail, Dragos Sirbu, explica ce inseamna termenul "outlet": "Vorbim despre o categorie de produse noi, care functioneaza in parametri normali, insa ale caror ambalaje au fost desigilate - fie pentru ca au fost cumparate si ulterior returnate, fie pentru ca au fost expuse temporar intr-unul dintre magazinele noastre".

Acesta mai spune ca produsele pot avea mici defecte de estetica, dar functionalitatea nu le este afectata, acesta fiind principalul avantaj al unui astfel de magazin.

Otletul Flanco Mihai Bravo se afla pe strada Racari nr. 5, in apropiere de Kaufland. Programul este de la 09:00 la 21:00, de luni pana sambata, si de la 10:00 la 20:00 duminica. ...citeste mai departe despre "S-a deschis primul outlet de electrocasnice din Bucuresti" pe Ziare.com

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Flanco Mihai Bravo outlet, #outlet electrocasnice televizoare, #outlet electrocasnice Bucuresti , #Stiri Preturi