Ryanair anunta schimbari radicale pentru pasageri incepand cu 15 ianuarie

Luni, 08 Ianuarie 2018, ora 20:31
873 citiri
Ryanair anunta schimbari radicale pentru pasageri incepand cu 15 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania aeriana Ryanair le va permite accesul in avion cu doua bagaje de mana doar pasagerilor care platesc o taxa. Toti ceilalti vor trebui sa isi trimita al doilea bagaj la cala.

Conducerea companiei Ryanair sustine ca numarul intarzierilor de zbor era foarte mare din cauza ca prea multi pasageri ajungeau la poarta de imbarcare cu doua bagaje de mana.

In consecinta, de la jumatatea lui ianuarie, doar clientii cu prioritate - adica aceia care platesc la rezervarea locului in avion o taxa de 5 euro - se vor putea imbarca avand asupra lor doua bagaje de mana. Toti ceilalti vor trebui sa se rezume la a lua in avion o singura geanta mica. Spre exemplu, o geanta de laptop sau un bagaj care sa incapa sub scaun.

Al doilea bagaj de mana, adica cel mai mare, va merge la cala, potrivit The Independent. Taxa de prioritate poate fi platita si dupa rezervare, dar va costa 6 euro.

In compensatie, Ryanair mareste greutatea admisa pentru bagajele inregistrate de la 15 kg la 20 kg.

De asemenea, tarifele standard pentru bagajele de cala vor fi reduse. Astfel, pentru bagajul de 20 Kg nu se vor mai plati 35 de euro, ci 25 de euro.

Aceste schimbari vor costa compania nu mai putin de 50 de milioane de euro, potrivit sefului biroului de marketing al Ryanair, Kenny Jacobs. Acesta a mai spus ca pentru zborurile din preajma Craciunului, a Pastelui si pentru calatoriile lungi din lunile de vara se va aplica un tarif suplimentar de 10 euro per bagaj. Motivul: costurile crescute de manipulare a bagajelor.

Dupa rugaminti si bonusuri, la Ryanair s-a ajuns la jigniri. Directorul companiei, despre piloti: Isi dau prea multa importantaCursele Ryanair intre UE si Marea Britanie ar putea fi anulate dupa BrexitRyanair ataca Tarom la o zi dupa prezentarea noului avion. Care a fost replica romanilor ...citeste mai departe despre "Ryanair anunta schimbari radicale pentru pasageri incepand cu 15 ianuarie" pe Ziare.com

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#tarife Ryanair bagaje mana, #schimbare politica bagaje Ryanair, #taxe bagaje cala Ryanair , #Stiri Preturi