Reduceri pe ultima suta de metri: Vezi unde mai prinzi oferte de Sarbatori

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 11:09
3404 citiri
Reduceri pe ultima suta de metri: Vezi unde mai prinzi oferte de Sarbatori
Discounturi de sarbatori

Reducerile de Sarbatori continua si pe ultima suta de metri, avand in vedere ca majoritatea comerciantilor nu vor sa intre in noul an cu marfa pe stoc si se stie ca ianuarie este "luna moarta" pentru vanzari.

eMag ofera, pana la sfarsitul anului, un discount de 50% la cel mai ieftin dintre doua produse marca Singer cumparate, relateaza Ziare.com. Pentru a beneficia de oferta, ambele produse trebuie sa apara in aceeasi comanda. In plus, eMag ofera 20% reducere la orice aparat electrocasnic incorporabil marca Electrolux si Zanussi.

Carrefour ofera si sambata reducere de 50% la cozonac de tip panettone. Daca tot sunteti la acest retailer, puteti profita de oferta de 15% reducere la cauciucurile de iarna.

Sambata este ultima zi pentru promotia Flanco, prin care ofera TVA-ul de 24% inapoi cumparatorilor, la toata gama de produse. Acelasi magazin ofera TVA-ul inapoi pe voucher pentru toate produsele Indesit si Hotpoint Ariston, campanie valabila in perioada 8 - 27 decembrie inclusiv, pentru achizitionarea oricarui produs marca Indesit si Hotpoint Ariston comercializat in magazinele Flanco.

Ce poti cumpara online la reduceri de Sarbatori?

Pana pe 31 decembrie, Canon deruleaza o campanie prin care ofera cadou o imprimanta foto Selphy pentru orice aparat foto Canon din gama EOS achizitionat. Printre magazinele partenere se numara eMag, Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco si F64.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#preturi craciun, #promotii craciun, #oferte Craciun, #magazin deschis craciun, #pret electrocasnice , #Stiri Preturi