PNL: Cresterea pretului benzinei si motorinei, o hotie la drumul mare

Joi, 31 August 2017, ora 16:01
1296 citiri
PNL: Cresterea pretului benzinei si motorinei, o hotie la drumul mare
Foto: Arhiva Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a comparat decizia Guvernului Tudose de a majora pretul la combustibil cu o "hotie la drumul mare".

Astfel, dupa ce ministrul de Finante, Ionut Misa, a anuntat miercuri ca pretul combustibilului va creste cu 32 de bani, dupa majorarea accizei, suma ce va fi platita in plus pentru fiecare plin de benzina va fi de 15 lei, incepand cu 1 octombrie.

"15 lei in plus la fiecare plin! Pentru cine nu a aflat, NU este o HOTIE la drumul mare, este chiar o decizie a Guvernului Dragnea-Tudose-Tariceanu!

Haiducia de la Palatul Victoria a atins noi culmi. Peste tot sunt identificati 'dusmani ai poporului'. Se cauta vinovati, oameni si companii, doar, doar ascund incompetenta si lipsa de intelegere a ceea ce trebuie facut cu tara aceasta! Ca la orice scamatorie de genul 'Alba-Neagra', cei care pierd sunt oamenii de buna credinta.

Atragem atentia romanilor sa cantareasca foarte bine ce aleg sa creada. Stirile false, rostogolite cinic de premier si guvernanti, despre orice si, aproape oricine, sau realitatea!!!

Realitatea este ca acesta crestere a pretului carburantilor va conduce la:

⁃ cresterea costului pentru ce se produce;

⁃ cresterea pretului la ceea ce se cumpara;

⁃ cheltuieli tot mai mari in domenii care inca tin economia Romaniei (de la agricultura pana la industrie si servicii);

⁃ scaderea puterii de cumparare a romanilor", avertizeaza pe Facebook Raluca Turcan.

De asemenea, deputatul PNL sustine ca "e tot mai limpede ca Guvernul Dragnea-Tudose-Tariceanu stie sa taxeze!".

"Realitatea este ca economia a crescut (din consum, nu din productie) si, cu toate acestea, la buget sunt din ce in ce mai putini bani, deficitul este unul record, imprumuturile sunt tot mai multe si impovaratoare, cresterile de salarii promise intarzie, investitii nu se fac (10 miliarde ar fi putut fi folositi pentru scoala-strada-spital), fonduri europene nu se atrag!", a mentionat fostul presedinte interimar al PNL.

Miercuri, Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru reintroducerea supraaccizei la combustibili.

"Am facut o analiza, accizele vor creste, termenele pe care le-am stabilit sunt 15 septembrie, data la care va fi o crestere de 0,16 bani pe litru, pentru toate cele trei categorii de combustibili, si data de 1 octombrie va fi o data la care va creste cu inca 0,16 bani pe litru pentru cele trei categorii. Aceasta masura se realizeaza in etape, pentru a nu se crea un soc la nivelul consumului", a s ...citeste mai departe despre "PNL: Cresterea pretului benzinei si motorinei, o hotie la drumul mare" pe Ziare.com

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#PNL crestere pret benzina motorina, #PNL accize combustibil, #Guvern Tudose supraacciza benzina , #Stiri Preturi